Paloma Elite Partner

Angel Szépségszalon

Testápolás

TestápolásSzépségszalonunk változatos szolgáltatásai között egzotikus masszázsokat is kínálunk. Az ázsiai, az afrikai, az indiai testkezelések egyedülálló élményekkel kényeztetnek, a sportolókat pedig különleges sportmasszázzsal várjuk. Hangulatodnak és közérzetednek megfelelően választhatsz a relaxáló és energizáló testkezelések között.
 
A Babor termékekre alapozott testápolás olyan wellness-élményt ad, ami megnyugtat és ellazít, és napokra elegendő energiával tölt fel. A különböző masszázsok vulkanikus, gyógynövényes, tengeri eredetű természetes hatóanyagokkal kényeztetik a bőröd és a lelked. A szépülés folyamatát pakolások és peelingek teljesítik ki, a fogyasztó kezelések pedig segítenek tökéletesen formába jönni.
 
Az ázsiai masszázs a test és a lélek harmóniáján keresztül valósítja meg a szépséget. A különleges ScenTao termékek élettani hatására alapozott aromaterápiás masszázs egyszerre stresszoldó és energizáló, serkenti a bőr regenerációját.
Az ázsiai növények tiszta kivonata megnyugtatja a testet és a lelket, és egzotikus hatóanyagok által éri el a tökéletes bőrápolást.
A teljes kezeléshez a Shiatsu-arcmasszázs is hozzátartozik, amely kiteljesíti ezt az egyedülálló wellness-élményt.
 
Az afrikai masszázs rejtélyes és varázslatos utazás az emberi civilizáció bölcsőjébe. A Khanya Enegry Balance termékcsalád a fekete kontinens ősi gyógymódjait és természetes elemeit ötvözi egy egzotikus testápolási módszerben, amely megvalósítja a természet, a test és a szellem harmóniáját. Az afrikai törzsi rituálékat megidéző kezelés nevéhez méltóan felszabadítja a szunnyadó életenergiát. A dél-afrikai Xhosa nyelven a „khanya” azt jelenti: engedd ragyogni a fényt!

© 2010 Paloma. Minden jog fenntartva!