Paloma Elite Partner

Angel Szépségszalon

Masszázs

Becenevemen Sipi. Bensőségesebben tudunk beszélni, ha tegeződünk, amennyiben nem bántalak meg, maradjuk ennél a módnál.  Lételemem a pozitív életérzés közvetítése az emberek felé. Sokat mosolygok, szeretem az érdekes, tartalmas beszélgetéseket. Ma már pontosan tudom, hogy senki és semmi ok nélkül nem kerül az utamba, az életembe. Szeretek ezeken az összefüggéseken gondolkodni.

Több próbatételt kaptam az életem során, ami arra ösztönzött, hogy keressem a mélyebb összefüggéseket az élet nagy kérdéseire. Mélyen hiszek abban, hogy a hármas természetünk (test-lélek-szellem) harmóniájának a megteremtése egyre nagyobb teret kap mindannyiunk életében. Erre számtalan eszköz - talán már néha kicsit túl sok - áll a rendelkezésünkre. Számomra a reflexológia jelenti azt a módszert, amivel leginkább támogatni tudom a vendégeim testi-lelki-szellemi egységének a helyreállítását. Finom mozdulatokkal meg tudom nyugtatni a lelkedet és a határozottabb mozdulatokkal képes vagyok oldani a testedben lévő elakadásokat. Lényeg, hogy akarj gyógyulni és nyitva legyél erre a csodálatos módszerre. Kedvelem a gyógynövényeket, folyamatosan képzem magam, hogy minél nagyobb egységben és komplexitásban tudjak Neked segíteni.
 
talp2.jpg
A reflexológiáról néhány gondolat
 
A lábak reflexzóna masszázsát, mint természetes egészségmegőrzés módját már sok nép ősidők óta ismeri kb. 6000 éves múltra tekint vissza. Az ősi egyiptomi kultúrákban is alkalmazták a láb reflexzóna masszírozását.
 
 
 
 
reflexologia.jpg
Megelőzés
 

A talpban közel 70.000 idegvégződés található. A stimulálása hatással van a központi idegrendszerre, vérkeringésre és a belső szervekre. Prevencióra az olyan első stádiumban van lehetőség, ahol még nincs kimutatható szervi elváltozás, nincs szubjektív panasz, csak energiazavar,ami még nem tudatosult,tünet még nem észlelhető. A betegség előfeltétele, hogy a szervezetben energiazavar lépjen fel . A reflexmasszázs meg tudja szüntetni az energiazavarokat,és harmonizálni tudja a szervezetet,tehát betegségmegelőző hatású. Az energia nem más, mint születéskor kapott életenergia. Nagy részét a táplálékból és a levegőből nyerjük. Ennek tökéletes eszköze a reformkonyha és a jóga.

 
 
talpmasszazs.jpgReflexmasszázs
 

A szervezet öngyógyító mechanizmusát indítja be. Normalizálja az energia viszonyait, oldja a stresszt, a feszültségállapotot, optimalizálja a vérellátást, az idegrendszert, javítja a salakanyagok kiürítését. Elősegíti a test, lélek és a szellem harmóniáját.
Az egyes reflex pontok érzékenysége, vagy fájdalma jelzi, hogy a hozzá tartozó belső szervben funkcionális zavar van.

 
 
 
Hatásmechanizmusa
  • szabályzó, kiegyenlítő és harmonizáló hatása van
  • öngyógyító erőket aktiválja
  • serkenti a nyirokkeringést/immunerősítő
  • szabályozza a hormontermelő mirigyeket
  • fájdalomcsillapító hatású
  • lazító testi-lelki feszültséget oldó
  • harmonizáló hatású
 
Szeretettel várlak!
Sipos Anita reflexológus +36-70/298-8706

© 2010 Paloma. Minden jog fenntartva!