Paloma Elite Partner

Angel Szépségszalon

Kozmetika

kozmetikaMa már a hipermarketekben is rengeteg kozmetikai cikk kapható, amelyeket luxustermékként címkéznek. Azonban tapasztalataim szerint a márkanév még nem jelent garanciát az optimális eredményre. Valójában a kozmetikus képzettsége, a megfelelő bőrelemzés, a személyre szabott kezelés mutathatja meg, mennyi szépség és stílus rejlik a lányokban és a hölgyekben!
 
A kezelések akkor érik el valódi céljukat, ha a szépülés nem az egészség kárára történik. Szalonunkban csakis bőrbarát termékeket használunk, amelyek nem tartalmaznak allergéneket, és biológiai hatásuk hosszú távon sem okoz kellemetlenségeket. Szakmai tapasztalataink azt mutatják, hogy csak olyan termékeket és módszereket érdemes alkalmazni, amelyek pillanatnyi eredmények helyett tartós és természetes szépséggel ajándékozzák meg a vendégeket.
 
Bármilyen tágas is a világ, nincs benne két egyforma ember. Minden vendégünk egyedi kisugárzással rendelkezik, egyedi igényekkel tér be hozzánk, és egyedi a bőre is.
Ezért az Angel Szépségszalonban egyénre szabott kezelési programokkal dolgozunk, amelyek a professzionális elemzéstől az alkalmazott módszerek és termékek kiválasztásáig optimálisak a szépülni vágyók számára.
 
Az Angel Szépségszalonban a test- és arckozmetikai kezelésekhez a luxusminőségű Babor termékeket használjuk. A természetes eredetű, bőrbarát kozmetikumok segítenek kiteljesíteni a vendégek naturális szépségét, és élménnyé varázsolnak minden egyes kezelést.
 
A Babor arcápoló kozmetikumok a sokszínűség, az egyediség és a minőség igényét tükrözik. A termékskála komplex ápolási rendszert alkot, amely tökéletesen kiszolgálja vendégeink igényeit, elősegítve a bőr egészségét. Egyaránt kínálunk arckozmetikai kezeléseket száraz, érzékeny, fáradt, kevert típusú, vagy szennyeződött bőrre – a különböző ápolórendszerek segítségével megismerheted a tiszta szépség felszabadító élményét!
 
A Babor arcápolási módszer első lépése a megfelelő diagnosztika. A kozmetikus megérinti, megvizsgálja a vendég arcát, és professzionális elemzést végez, amely a pontos bőrdiagnózis alapja. A diagnózis után összeállítjuk a vendég személyes bőrápolási profilját, amely egy kezelési- és egy termékprogramból áll. A megfelelő termékekkel végzett aprólékos gondoskodás segítségével könnyedén kihozhatod magadból a maximumot!

© 2010 Paloma. Minden jog fenntartva!