Paloma Elite Partner

Angel Szépségszalon

Kezelésajánló

masszázs
SKINOVAGE  PX
Rendbe szedett szépség. SKINOVAGE  PX rendszerű ápoló,mely bőre egyéni természetével van harmóniában. A prémium ápoláshoz a BABOR kutató-és innovációs központja válogatott növényi hatóanyagokat tökéletesen a különböző bőrképek igényeire és a bőr adott állapotára dolgozott ki.
Bőrképre jellemző speciális hatóanyagok mellett valamennyi SKINOVAGE  PX termék a környezeti hatások által okozott  bőröregedéstől védő értékes
Alpine törzssejtet és az Osmo Tec molekuláris katalizátort tartalmazza, mely javítja a bőrben lévő hatóanyagok feldolgozását.
A BABOR minőségi szabványa szerint lettek kifejlesztve:bőrbarát ph értékűek, bizonyítható hatékonyságúak és bőrbarát tulajdonsággal rendelkeznek, valamint parabénektől mentesek-mindez a láthatóan szebb bőrért.

VITABALANCE
Vége a száraz időszaknak! Száraz, pikkelyes és feszül a bőre?Akkor a VITABALANCE  ápoló rendszer mélyen ható hidratálást és bársonyosságot nyújt. Érezhetően megszűnik a kellemetlen bőrfeszülés. A bőr rózsásnak és és frissnek hat.

CALMING SENSITIVVE
Nyugalmat nyújt az érzékeny bőrnek?  Irritált,érzékeny kipirosodott és feszül a bőre? akkor a CALMING SENSITIVE ápoló rendszer megnyugvást és erősítést nyújt .Érezhetően csökken a bőrpír és bőrfeszülés,a bőr kevésbé érzékenyen reagál illat .- és színezékanyag nélkül.

PERFEKT COMBINATION
Minden egyensúlyban van. Bőre gyakran elszürkült,száraz néhány helyen,tágak a pórusai és kellemetlenül fénylik a bőre? Akkor a PERFEKT COMBINATION rendszerszerű ápoló segít mattá és kiegyensúlyozottá tenni. Finomabbá teszi a pórusokat, intenzíven hidratálja a száraz részeket és szabályozza a túlzott faggyútermelést. Bőre friss és sima lesz.

ADVANCED BIOGEN
Tegye bőrét ragyogóvá. Fáradt, leterhelt a bőre és új energiára van  szüksége? Akkor az ADVANCED BIOGEN ápoló rendszer frissülést és regenerációt nyújt.
A bőr funkciói újra működnek és a sejtregeneráció felgyorsul. A bőre fiatalossá és rózsásan frissé válik.

PURE
Minden kitisztul. Pattanásra és egyetlenségre hajlamos a bőre? Akkor a PURE ápoló rendszer hatékony terméket nyújt a tisztátalan bőr hatékony leküzdésére, az arcbőr  finomítására és egyben a ráncok csökkentésére.
A bőr tisztábbnak,egyenletesebbnek és fiatalosan frissnek hat.

SENSATIONAL EYES
A tökéletes szempillantáshoz! A szemkörnyék bőre kb négyszer vékonyabb,mint az arc bőre ,ezért különösen gyengéd ápolást követel meg. A SENSATIONAL EYES hatékony termékeket kínál az érzékeny szemkörnyék speciális igényeire.
Szemorvos és bőrgyógyász által tesztelve, valamint illat-és színezék anyag nélkül. Valamennyi termék kontaktlencse mellett is használható.

INTENSIFIER
Plusz adag szépség. A plusz adag szépség az INTENSIFIER  ápoló rendszer sokoldalú speciális termékeket kínál,melyeket bőrtípustól függően megfelelő kiegészítő termékként lehet használni. pluszadag hidratálásánál kezdve a detoxon,tökéletes védelmen és ragyogó arcbőrön át egészen  a speciális alkalmazási formákig ,mint az arcpakolás vagy a dekoltázs ápolására.
 
Két út egy szép cél

A DOCTOR BABOR vonal két ápolási elképzelést tartalmaz

BIOGEN CELLULAR

A kutatási projekttől az öregedés gátló csodáig.

A BIOGEN CELLULAR szenzációs gyógyulási sikereket kínál az operációk utáni sebek kezelése során.
A rendkívül hatékony ápolószer ezenfelül a speciális BIOGEN PLANT kivonatsegítségével rendkívül intenzív sejtregenerációt céloz meg. A kiváló eredmények az optimális  bőrállapot visszaállítása során a BIOGEN CELLULAR terméket egyedülállóan regeneráló hatású  öregedés gátló   csodaszerré teszik.

DERMA CELLULAR

Lágyan ható alternatíva a plasztikai műtéthez

Oldja meg saját erejével szépsége által állított kihívásokat! A DERMA CELLULAR segítségével láthatóan csökkennek a ráncok,különösen a mimikai ráncok,a szem alatti táskák,valamint a szemtájéki  karikák. A pigment-és öregedési foltok kifakulnak. Tisztán kozmetikai úton meggyőző eredményeket ér el,melyek összehasonlíthatóak a ráncok ellen alkalmazott injekció,a botox-,vagy a lézeres kezelések hatásával. A DERMA CELLULAR ezen felül meghosszabbítja a kozmetikai-plasztikai beavatkozás eredményének időtartamát.

További kezelések

HSR

HSR LIFTING

A ráncok és szarkalábak látható módon és folyamatosan csökkennek. A bőr simábbnak és a kontúrok feszesebbnek hatnak. Az  innovatív hatóanyag-hármas kombinációnak köszönhetően bőrének HSR liftinggel most fáradság nélkül sikerül leküzdeni az öregedés kihívásait és hosszabb ideig marad szebb.

HSR de LUXE

Az új nagyhatású hatóanyagok,a HSR TELOVITIN,A HSR LIFTING Integrál Komplex és a szépségkatalizátorként ismert Black Pearl  kivonat tökéletes szintézisének köszönthetően a HSR de Luxe termékei átfogóan hatnak a bőröregedés jelensége ellen.
A bőr láthatóan kisimul és rugalmasabbá válik. Az öregedés meglévőjelei,mint ráncok,öregségi foltok vagy bőrpír kivételesen eredményesen csökkennek és az arcszín fiatalosan frissnek hat. Már az első alkalmazás után érezhető hatása.
 

BABOR FOR-MEN férfiaknak

Babor smink-szépségeink hangsúlyozása

Epiladerm szőrtelenítő rendszer
: A kutatások áttörő eredményeként az epiladerm kétfázisú rendszer proteolitikus enzimeket tartalmaz. Ez az innovatív találmány teszi lehetővé a krémmel történő tartós szőrtelenítést,mindeddig ismeretlen hatékonysággal és kényelemmel.

Szőrtelenítés cukorpasztával: A cukor paszta naturális termék ,fő összetevője a cukor .Használata nagyon egyszerű,kíméletes a bőrhöz ezáltal semmilyen sérülést nem okoz.A cukor paszta a test és az arc bármely területén alkalmazható,nőknek éa férfiaknak egyaránt,még intim területen is.

Long-Time-Liner: A sminktetoválás szakértője


© 2010 Paloma. Minden jog fenntartva!