Paloma Elite Partner

Angel Szépségszalon

EpilaDerm tartós szőrtelenítés

Grafika1.jpgEpilaDerm tartós szőrtelenítő krém! FORRADALMI...
A kozmetikai ipar legújabb kutatásain alapulva, a dán-német kutatólabaoratórium forradalmi innovációt ért el, s létrehozta az EpilaDerm tartós szőrtelentítő krémet!
A proteolitikus enzimeket a kozmetikus azonnal a gyantázást követően viszi fel. Ekkor a szőrtüszők még nyitottak, azért az intelligens enzimek lehatolhatnak a nyitott csatornán a hajhagymákig, ahol megsemmisítik azokat! Az eredmény éveken át tartó, szőrmentes állapot!
 
 

EpilaDerm tartós szőrtelentítés - Hogy működik?

ill.services.depilate01.jpg

A szőrtelenítés során -hagyományos gyanta vagy cukorgyanta - a kozmetikus eltávolítja a szőrszálakat. Próbáld ki a cukorgyantás szőrtelenítést, hogy az eljárás kevésbé fájdalmas, ám jóval hatékonyabb legyen!

 

ill.services.depilate02.jpg

A szőrtelentítés eredményeként a szőrtüszők, azaz szőrcsatornák kb. 20 percig még nyitottak, melyen az intelligens enzimek képesek lehetolni egészen a hajhagymákig!

 


ill.services.depilate03.jpg

A kozmetikus felviszi az EpilaDerm tartós szőrtelenítő krém 1. fázisát. A krém-gél felvitele semmilyen fájdalommal nem jár, a szőrtelenítés ezen formája teljesen fájdalommentes és biztonságos, még az érkényes bőrön is!

 

ill.services.depilate04.jpg

A kozmetikus felviszi a 2. fázist, az aktivátort. Az aktivátor fokozza az enzim hatásfokát és beindítja az enzimatius folyamatokat.

 

 

ill.services.depilate05.jpg

Az intelligens EpilaDerm enzimek lehatolnak a hajhagymákik és feloldják azokat. A tartós szőrtelenítő kezelés forradalmi eljárás a kozmetikai piacon.

 

 

ill.services.depilate06.jpg

Az EpilaDerm tartós szőrtelentíő kezelés hatására a szőrnövekedés megáll! Felejtsd el az állandó gyantázást és használd ki a forradalmi megoldás nyújtotta előnyöket!

A kívánt eredmény eléréséhez kb. 8-10 alkalom szükséges.

 

© 2010 Paloma. Minden jog fenntartva!