Paloma Elite Partner

Angel Szépségszalon

Baborganic termékcsalád

Main03_Kutatas_01_baborganic.jpgA szennyezet városi levegő, a növekvő stressz, a folyamatos hajtás világában bőrünk is olyan hatásoknak van kitéve, amelyek korántsem tesznek jót szépségének. Ahhoz, hogy bőrünk tiszta és vonzó legyen, újra el kell érni az egyensúly állapotát. A környezeti ártalmak ellensúlyozásához a természet varázslatos, gyógyító titkait kell megismernünk és alkalmaznunk.
 
A Baborganic termékcsalád a természet kincsestárát állítja a szépségápolás szolgálatába. Az új generációs kozmetikumok nem tartalmaznak szintetikus anyagokat vagy szennyeződéseket, teljesen allergénmentesek. Az Alpokból származó nagy tisztaságú, ellenőrzött összetevők - gleccservíz, havasi gyopár, réti kakukktormából nyert olaj - egyedülállóan hosszantartó hatással és naturális vitalitással kényeztetik azokat a vendégeinket,
akik ezeket a különleges kozmetikumokat választják.
 
Main03_Kutatas_02_CLEANSING.jpgAz alpesi hegyek hófedte ormai között olyan kincseket találtunk, amelyek csodát tesznek a bőrrel. A Baborganic egyik hatóanyaga az ásványokban és nyomelemekben gazdag, tiszta gleccservíz, amely vitalizálja a bőrt. A havasi gyopár a szövetek rugalmasságát és feszességét állítja helyre.
A réti kakukktorma olaja hosszantartóan hidratálja a bőrt, a fehér lencse kivonat pedig a sejtek regenerációját élénkíti.
 
Az Angel Szépségszalonban egyénre szabott, komplex kozmetikai kezelést kínálunk a Baborganic termékcsaládra alapozva. Ha szeretnéd átélni a természetes szépség testet és lelket boldogító élményét, ha szeretnél újjászületni a természet energiái által, látogass meg minket!

© 2010 Paloma. Minden jog fenntartva!