Paloma Elite Partner

Angel Szépségszalon

Bemutatkozás

juhasztimi_048.jpgA nevem Juhász Tímea (szólíts Timinek), 31 éves kozmetikus vagyok (arra kérlek, hogy tegeződjünk, így mindkettőnknek kényelmesebb lesz). A kedvességet és az őszinteséget minden más emberi tulajdonságnál jobban becsülöm. Lelkesedek mindenért, ami stílusos és szép, bármi is legyen az (egy cipő, egy függöny, egy könyv, egy virágcsokor, egy smink stb.). Szeretem én is szebbé tenni a környezetemet, és még jobban szeretem felfedezni és felszínre hozni az emberek természetes szépségét. Ezért választottam a kozmetikus hivatást.
 
Tiniként hétköznapi vendégként, később szakmabeliként is sok szépségszalonban megfordultam. Volt köztük, amelyik tetszett, és volt olyan, amelyik kevésbé, de mindenhol úgy éreztem, hogy lehetne többet is, jobbat is adni a szépülni vágyó lányoknak és hölgyeknek. Az iskolában és a szakmai rendezvényeken, majd az évente megrendezett külföldi mesterkurzusokon (Aachen) egyre jobban elmélyedtem a kozmetika rejtelmeiben, megismertem a vezető nemzetközi cégek termékeit, és rengeteget beszélgettem a vendégekkel. Mindenből a legjobbat akartam felcsipegetni, és egy kozmetikai szalonban összegezni – így sikerült létrehozni az Angel Szépségszalont.
 
Az Angel Szépségszalon Szolnok belvárosában működik (könnyen megtalálsz minket). Fontos számunkra a vendég kényelme, ezért igyekeztünk egyetlen helyen biztosítani a különféle kozmetikai kezeléseket, a test- és bőrápolást, a masszázst, a szaunát, a pedikűrt és manikűrt. Nálunk kívül-belül, tetőtől talpig megszépülhetsz!

© 2010 Paloma. Minden jog fenntartva!